▶ HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
Les escoles privades i religioses en el passat

HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
Les escoles privades i religioses en el passat
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Històries d'Hostafrancs - Les escoles privades i religioses en el passat
volume_down
volume_up
volume_off

Les escoles dels darrers anys del segle XIX i primers anys el segle XX van ser el terreny on es van confrontar ideològicament dos models educatius. Un, impulsat pel moviment obrerista, i l’altre organitzat per l’Església catòlica al servei dels sectors més conservadors de la societat. Eren anys on les condicions de vida al barri eren penoses per a la major part dels veïns. En acabar el segle XIX hi havia molta diversitat d’escoles privades, impulsades en molts casos per lliurepensadors, republicans i sectors obreristes, sobretot d’ideologia anarquista.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *