▶ HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
Les escoles públiques d’abans de la guerra

HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
Les escoles públiques d’abans de la guerra
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Històries d'Hostafrancs - Les escoles públiques d'abans de la guerra
volume_down
volume_up
volume_off

L’escola pública que hi havia al barri d’Hostafrancs abans de la Guerra Civil està documentada en el llibre ‘Les escoles fins a 1939 a Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Llums i foscors’, publicat pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. L’impuls a la construcció d’escoles municipals durant la industrialització del segle XIX ha deixat empremta al barri d’Hostafrancs. El 1856 l’Ajuntament de Barcelona accepta l’oferiment del propietari de l’hostal de Creu Coberta i li lloga unes dependències per ubicar, entre d’altres serveis, l’escola que el barri reclamava.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *