El cap de files del PP a l’Ajuntament es desmarca de la recollida de firmes contra els indults

El regidor Josep Bou defensa a Ràdio Hostafrancs que “si ha de parlar algú sigui la societat civil més que els partits”

El regidor i cap de grup del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, responent les preguntes de Ràdio Hostafrancs | Foto: Jaime Gaixas

ÀUDIO | DECLARACIONS DE JOSEP BOU SOBRE ELS INDULTS ALS PRESOS INDEPENDENTISTES

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Josep Bou, regidor de l’Ajuntament de Barcelona i cap del grup municipal del PP, marca clarament distàncies amb l’estratègia del Partit Popular que vol posar en marxa una recollida de signatures a tot l’Estat contra els possibles indults als dirigents independentistes catalans condemnats pel Tribunal Siuprem. L’empresari i polític es mostra partidari que “si hi ha de parlar algú (sobre els indults) fos la societat civil de Catalunya, més que els partits polítics”. Ho ha dit en declaracions a Ràdio Hostafrancs durant una visita a la mostra d’entitats ‘FirEntitats‘ que té lloc aquest dissabte a l’eix Creu Coberta-Sants.

Responent a la pregunta de si a Barcelona hi haurà taules petitòries per recollir signatures contra els indults, Bou ha respost: “No ho sé”. El regidor independent que va encapçalar la llista del Partit Populr en les eleccions municipals de 2019 s’ha mostrat convençut que en relació als indults la “hi ha criteris de tots colors” i assegura que “l’Estat de dret interessa a tohom perquè a fora es passa molt de fred”.

Bou matisa les declaracions, hores després

Hores després de que aquestes declaracions fossin publicades per Ràdio Hostafrancs i recollides per altres mitjans, el regidor del PP va voler matisar les seves paraules a través de Twitter. “En cap cas m’he desmarcat del Partit Popular, simplement he dit que no sabia si el PP posaria taules per signar contra els indults i he afegit que és una qüestió que va més enllà dels partits polítics”, assegura Josep Bou en dues piulades.

Bou anuncia que el PP de Barcelona també presentarà una moció a l’Ajuntament de la capital catalana contra els indults.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open