Aquest dijous a la tarda, Consell de Barri d’Hostafrancs

El Districte informarà sobre els projectes de reforma de la plaça Joan Corrades i del parc de l'Espanya Industrial que entren en la fase de votació dels Pressupostos Participatius 2021

Jaume Gaixas (Barcelona en Comú), conseller de barri d’Hostafrancs

El Consell de Barri d’Hostafrancs es reuneix dijous 3 de juny a les 18.30 h al Saló de Plens de l’Alcaldia,. L’aforament està limitat per evitar contagis de covid-19, així que per assistir-hi cal reservar plaça fins a 24 hores abans. També es pot participar per videoconferència o bé seguir només la retransmissió en directe. El Consell de Barri s’emetrà pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Barcelona i es podrà escoltar, també en directe, a través de Ràdio Hostafrancs.

Serà la segona reunió del Consell de Barri aquest any 2021. La sessió anterior es va fer el dia 2 de març. En aquesta ocasió, a més de les qüestions que plantejaran els veïns i entitats que hi vulguin participar, el regidor del Districte, Marc Serra, té previst oferir informació actualitzada sobre l’evolució de la covid-19.

En l’ordre del dia s’ha inclòs també un punt sobre les dues propostes dels projectes participatius que afecten el barri d’Hostafrancs: la remodelació de la plaça Joan Corrades i la millora del Parc de l’Espanya Industrial. Els projectes dels pressupostos participatius entraran en fase de votació el proper dia 10 de juny a través de la plataforma decidim.barcelona.

El govern del Districte ha previst també explicar l’estratègia municipal contra la soledat, i informar sobre el programa Amunt Persianes, per reactivar locals comercials que estan tancats. El conseller de barri, Jaume Gaixas, informarà igualment sobre els resultats de la campanya del Grup d’Afectats per Endesa.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open