El procés de participació sobre el futur equipament del ‘Meeting Point’ es farà a final del mandat

El regidor Marc Serra apunta que l'edifici podria acollir un centre de gent gran però la inversió es faria en el període 2023-2027

Procés de participació per al Pla d’Equipaments de la zona centre del Districte, (juny 2018) | Foto: Ràdio Hostafrancs

El procés de participació per concretar els usos de l’equipament que s’ha de construir en el futur al solar del carrer Diputació, entre els carrers de la Creu Coberta i Tarragona i que actualment ocupa el Meeting Point, no es farà fins a final d’aquest mandat. Aquesta és la previsió que té el govern del Districte de Sants-Montjuïc i que va confirmar el mateix regidor, Marc Serra, en última Audiència Pública del Districte. Responent una pregunta de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs sobre aquesta qüestió, Serra va emmarcar el futur edifici en el pla d’equipaments de la zona centre del Districte, que ja va ser objecte d’un procés de participació en el mandat passat, del qual va sortir que una de les necessitats que haurà de cobrir l’espai seran serveis per a la gent gran.

El mes de juny de 2018, en el mandat municipal anterior, ja es va fer un primer procés de participació com a pas previ per elaborar el Pla d’Equipaments de la zona centre del Districte (Sants, Hostafrancs, la Bordeta i la Font de la Guatlla). D’aquell procés ja van sorgir idees per al futur edifici públic del carrer Diputació: residència i centre de dia per a gent gran, millora iu trasllat del Punt d’Informació i Atenció a les Dones, un punt destinat a la dinamització comercial, o espais per a ús de diverses entitats com Ràdio Hostafrancs, van ser algunes de les propostes.

El projecte i la inversió en aquest gran equipament del barri d’Hostafrancs que tindrà uns 4.000 metres quadrats de sostre es farien -si tot va bé- en el proper mandat municipal (2023-2027). L’actual govern de l’Ajuntament ja ho havia previst així abans fins i tot que la crisi provocada per la Covid-19 obligués a replantejar el pla d’inversions municipals.

En tot cas, el regidor Marc Serra, subralla el fet que el solar municipal on s’ha de construir aquest futur equipament és un espai “dignificat i dinamitzat”, on es fan activitats cíviques i comunitàries. El Meeting Point és un espai que gestiona l’Associació de Comerciants Creu Coberta per conveni amb l’Ajuntament.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open