El regidor Marc Serra es declara “molt optimista” sobre la Festa Major d’Hostafrancs 2021

Districte i entitats confien que la celebració es podrà fer amb unes condicions semblants a la normalitat. Aquest any sí que hi haurà pregó de Festa Major

Una de les actuacions al Casinet durant la Festa Major d’Hostafrancs 2020 | Foto: @FMHostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

De l’1 al 10 d’octubre està prevista la celebració de la Festa Major d’Hostafrancs i, a diferència de les moltes limitacions de l’any passat, la impressió tant del Districte de Sants-Montjuïc com de les entitats és que enguany es podrà fer amb unes condicions semblants a la normalitat. El regidor Marc Serra es va declarar “molt optimista” sobre la Festa d’Hostafrancs en l’última sessió del Consell de Barri celebrada el 4 de juny.

Serra va tornar a posar en valor la tasca que estan fent les comissions de festa major de diversos barris de la ciutat per consensuar amb l’Ajuntament la manera d’adaptar les celebracions de cultura popular a la situació de salut pública. Serra, celebra a més a més, que la Federació d’Hostafrancs, presidida per Josep Espín, estigui liderant aquest moviment.

L’any passat, degut a la situació de la pandèmia, quan encara no s’estava vacunant la població, els actes de la Festa Major d’Hostafrancs es van concentrar en 4 dies en un únic espai, el Casinet d’Hostafrancs. No es va fer el tradicional pregó de Festa Major, un acte que organitza l’Associació de Veïns d’Hostafrancs i que es fa cada any al Saló de plens de l’Alcaldia. Enguany, l’Associació de Veïns ja té decidit que sí hi haurà pregó de Festa Major.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open