Hostafrancs és el barri del Districte amb menys casos de covid

La incidència de la pandèmia per cada 100.000 habitants és inferior al barri que al conjunt de Barcelona

Cemtre de vacunació de Fira de Barcelona | Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Hostafrancs és el barri de Sants-Montjuïc amb menys casos de Covid, segons els indicadors dels primers dies d’aquest mes de juny. En els darrers dies s’han detectat 6 casos nous de veïns d’Hostafrancs afectats per coronavirus, una xifra que contrasta amb les dades dels barris veïns de La Bordeta, que ha registrat 21 casos, o el Poble-sec, amb 18. La incidència de la pandèmia també és menor a Hostafrancs si es compara amb el conjunt de la ciutat. A tot Barcelona, el nombre de casos positius per cada 100.000 habitants és de 51, mentre que al barri és de 37.

Aquestes dades, de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, les va resumir el regidor del Districte, Marc Serra, durant la sessió del Consell de Barri d’Hostafrancs, celebrada dijous 4 de juny. El regidor va destacar el bon ritme de la vacunació i el paper del pavelló número 5 de Fira de Barcelona com “el gran centre de vacunació” de la ciutat. En aquest punt de vacunació a tocar del barri d’Hostafrancs s’hi està vacunant unes 6.000 persones cada dia. Marc Serra va remarcar que aquesta activitat s’està fent sense provocar afectacions sobre el barri.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open