▶ SARARITAT
Sònia Alonso, la dansa com a compromís social

Entrevista amb la coreògrafa directora de la 'Fàbrica dels Somnis'

SARARITAT
SARARITAT
Sònia Alonso, la dansa com a compromís social
/
Foto: Sara Barrera
play_circle_filled
pause_circle_filled
Sararitat - Sònia Alonso
volume_down
volume_up
volume_off

La coreògrafa Sònia Alonso reobrirà La Casona, al costat del Mercat de Sants. Serà al mes de setembre, i hi desenvoluparà el seu projecte més ambiciós: per una banda, la seva escola de dansa ‘La Fàbrica dels Somnis’. Per l’altra, i amb la complicitat de la seva filla, el ‘BCN Dance Project’, un punt de trobada per a futurs professionals de la dansa amb la participació de ballarins d’arreu del món. Un autèntic regal pel barri, que ens desgrana en aquesta conversa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats