play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Ciutadans i BCN pel Canvi no signen la declaració institucional després del desnonament de Sants-Badal

Consideren “polititzat” el punt del text on s'insta el Congrés dels Diputats a aprovar una llei que reguli els lloguers i ofereixi alternatives als desnonaments en casos de vulnerabilitat

Manifestació pels carrers de Sants en protesta pel desnonament que va acabar amb suïcidi del veí afectat | Imatge: @davimelero_

La declaració institucional signada per quatre dels grups municipals representats en el Consell de Districte de Sants-Montjuïc com a reacció al suïcidi d’un veí del barri de Sants-Badal quan l’anaven a desnonar no ha tingut el suport de Ciutadans i Barcelona pel Canvi, les dues formacions minoritàries sorgides del que, fa dos anys, va ser la candidatura encapçalada per Manuel Valls.

El motiu adduït pels consellers d’aquestes dues formacions ha estat el que consideren “politització” del punt número 4 del text. En l’esmentat punt s’insta “el Congrés dels Diputats a aprovar una Llei pel Dret a l’Habitatge que freni l’especulació, reguli les pujades abusives dels lloguers, impulsi més habitatge públic i ofereixi alternatives als desnonaments en casos de vulnerabilitat acreditada”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off