play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

L’Orfeó Atlàntida amplia en 30 localitats l’aforament del concert d’aquest dissabte

A les 19 h, a l'auditori de les Cotxeres de Sants, l'entitat coral celebra el seu 95è aniversari i homenatja les persones afectades per la Covid-19

Foto: Orfeó Atlàntida

L’Orfeó Atlàntida actúa aquest dissabte 19 de juny, a les set del vespre, a l’auditori de les Cotxeres de Sants (c. Sants, 79) en un concert extraordinari per celebrar el seu 95è aniversari. Amb aquest motiu la formació coral d’Hostafrancs ha estat preparant en els darrers mesos el ‘Rèquiem’ de Gabriel Fauré, l’obra que presenta per primer cop en aquest concert, sota la direcció musical de Milen Panayótov. Els cantaires estaran acompanyats per l’orquestra Camerata Bacasis L’Orfeó Atlàntida dedica aquest concert d’aniversari a les víctimes i persones afectades per la Covid-19.

A poques hores del concert l’entitat coral ha posat a la venda 30 localitats addicionals a les inicialment previstes, ateses les dades positives sobre l’evolució de la pandèmia, l’avenç del procés de vacunació i l’amplitud d’espai que ofereix l’auditori de Cotxeres. Finalment seran 180 persones les presenciaran aquesta actuació de l’Orfeó Atlàntida. El preu de les localitats és de 10 euros.

Durant la pandèmia, l’Orfeó ha continuat actiu alternant assajos en línia i presencials quan les mesures ho han permès. L’entitat ha creat la formació coral infantil, el Cor Petita Atlàntida. El Cor Jove ha continuat amb la seva activitat.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off