play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

▶ NEUS MUNTÉ, presidenta del Consell de Districte SM
“El Consell d’Europa ha marcat els temps de Pedro Sánchez amb els indults”

La regidora de Junts per Catalunya critica accions del govern municipal que s'han fet “sense consens i sense parlar amb tothom” i afirma que els pressupostos participatius “s'han quedat curts”

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
“El Consell d'Europa ha marcat els temps de Pedro Sánchez amb els indults”
/
Foto: G.L.F.
play_circle_filled
pause_circle_filled
Entrevista a Neus Munté (22-06-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

La presidenta del Consell de Districte de Sants-Montjuïc, la regidora de Junts per Catalunya Neus Munté, creu que la resolució del Consell d’Europa que reclama a Espanya la fi de la repressió contra l’independentisme “marca un punt d’inflexió”. Munté està convençuda que l’esmentada declaració, aprovada per una “majoria incontestable” és la que “marca el tempo del govern de l’Estat” i explica “les preses del president Sánchez per venir a Catalunya i anunciar els indults”. La regidora valora els indults com a “bona notícia” pels als presos i per a les seves famílies però pensa que “no és una solució al conflicte polític, ni per la repressió que afecta més de 3.000 persones a Catalunya”.

En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, la presidenta del Consell de Districte valora els dos anys que ja han passat del mandat municipal. En positiu, destaca la voluntat “de tots els grups, de govern i oposició, per consensuar mesures que ajudin els sectors més afectats per la pandèmia”. Com a element negatiu, la regidora Munté critica el accions que, en la seva opinió “s`han fet sense consens i sense parlar amb tothom” i posa com a exemple, les mesures de l’anomenat “urbanisme tàctic”.

Munté considera que els Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Barcelona “s’han quedat curts en dotació pressupostària i en participació“. La reigodra de Junts per Catalunya creu que la participació en el procés ha estat “molt baixa”, aproximadament un 2,8% de la població de la ciutat. La representat de Junts per Catalunya afirma que a Barcelona “tenim un problema amb la participació”. A tall d’exemple, ha esmentat que només 20.000 persones han participat el procés per escollir la persona que ha de substituir l’actual Síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off