▶ SARARITAT
Eva Moya, passió per la petanca

Entrevista amb la subcampiona de tir de precisió de Catalunya

SARARITAT
SARARITAT
Eva Moya, passió per la petanca
/
Foto: Sara Barrera
play_circle_filled
pause_circle_filled
Sararitat - Eva Moya
volume_down
volume_up
volume_off

L’Eva entrena des de fa només un any al Parc de l’Espanya Industrial militant a les files del Club de Petanca Sants, on ja s’ha proclamat subcampiona de tir de precisió de Catalunya. És una autèntica apassionada d’aquest esport, que practica des de ben petita, quan amb els amics i amigues del barri jugaven i miraven qui tenia més punteria a la pista de davant de casa. I aquest joc d’infància que practica ja de gran, també l’intenta transmetre a les seves filles a dia d’avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE