▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Valoració dels pressupostos participatius i cinquena onada

Tertúlia amb Joan Sanromà, Conxita Pérez i Josep Espín

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
Valoració dels pressupostos participatius i cinquena onada
/
Joan Sanromà, Conxita Pérez i Josep Espín | Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Converses del Meeting Point (01-07-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

Comença la vacunació per als mes joves quan ja som a la cinquena onada de la Covid. Hem d’estar preocupats o podem confiar en el mur de contenció que representa la celeritat del procés de vacunació? D’això, del resultat del procés de pressupostos participatius impulsat per l’Ajuntament i de dues exposicions que relacionades amb la memòria històrica i la guerra civil, parlem a la tertúlia de Ràdio Hostafrancs. Aquesta setmana amb Joan Sanromà, professor jubilat; Conxita Pérez, de l’AV d’Hostafrancs, i Josep Espín, president de la Federació d’Hostafrancs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats