play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

El 17 de juliol comencen les obres de reforma dels carrers Rector Triadó i Torre d’en Damians

Els trams d'aquests carrers que van de Creu Coberta a Consell de Cent seran de plataforma única

Imatge virtual de la nova configuració del carrer Rector Triadó | Ajuntament de Barcelona
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Dilluns 17 de juliol és el dia que comencen obres de remodelació als carrers Rector Triadó i Torre d’en Damians. Són les dues actuacions que es fan en aquest mandat municipal per donar continuïtat al projecte de Superilla d’Hostafrancs. Si en el mandat passat es va reformar el carrer Consell de Cent, ara s’actua els trams d’aquests dos carrers que connecten Consell de Cent amb el carrer de la Creu Coberta. Tant Rector Triadó com a Torre d’en Damians es converteixen en carrers de plataforma única. Les obres als dos carrers duraran quatre mesos.

En el cas del carrer Rector Triadó, desapareixerà la línia d’aparcament de cotxes i, perquè deixi de ser un carrer tant ombrívol, s’esponjarà l’arbrat, suprimint un de cada dos arbres d’aquest tram.

Rector Triadó menys ombrívol, amb la meitat d’arbres

Quan comencin els treballs, el dia 19 de juliol, el primer que es farà serà senyalitzar l’obra i procedir a retirar onze dels arbres que ara mateix hi ha en aquest tram de carrer. Un cop acabada l’operació amb els arbres, es farà la reurbanització del carrer. Es treballarà en dues fases. L’Ajuntament ha previst que entre el 22 d’agost i el 30 de setembre s’actuarà en el tros de carrer més proper al carrer Consell de Cent. Després s’actuarà en la resta de carrer fins a la confluència amb Creu Coberta. Això serà entre el 30 de setembre i el 2 de novembre, data prevista per finalitzar l’obra completament.

Amb el nou disseny del carrer Rector Triadó, els cotxes podran seguir pujant, però ho hauran de fer a velocitat molt limitada, ja que el carrer serà d’ús preferent per a vianants.

Torre d’en Damians, sense motos i més obert a l’escola Joan Pelegrí

Al carrer Torre d’en Damians les obres es faran al mateix temps que a Rector Triadó. A partir del 19 de juliol s’actuarà a la vorera del cantó mar, la que dona a l’escola Joan Pelegrí.

A partir del dia 18 d’agost, els treballs al carrer Torre d’en Damians passaran a la vorera del costat Llobregat i a la calçada. Entre el 20 de setembre i l’1d’octubre, la feina es concentrarà en rehabilitar un col·lector soterrat que hi ha en aquest tram de carrer. Una de les tapes d’aquest col·lector està en la confluència del carrer Consell de Cent, i això provocarà desviació de trànsit durant alguns dies. Està previst que les obres a Torre d’en Damians s’acabin del tot el dia 26 d’octubre.

Imatge virtual que mostra com quedarà el carrer Torre d’en Damians | Ajuntament de Barcelona

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off