play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Colau mostra sintonia amb ERC sobre l’aeroport i rebutja una ampliació “devastant territori”

L'alcaldessa de Barcelona es queixa perquè “encara ara” l'Ajuntament no ha vist informes econòmics o ambientals sobre el projecte d'Aena

Foto: Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha mostrat “descontenta” per la manera en la qual l’empresa estatal Aena ha plantejat l’ampliació de l’aeroport de Barcelona. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Colau ha criticat que el president d’Aena, Maurici Lucena, hagi plantejat “un ultimàtum a través dels mitjans de comunicació” i assegura que l’Ajuntament “encara ara no ha vist informes econòmics o ambientals”. La responsable del govern municipal assenyala que “Aena és un operador, no és una administració”.

Colau ha mostrat sintonia, en canvi, amb el plantejament que sobre l’aeroport de Barcelona ha fet públicament la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, d’Esquerra Republicana. “Em semblaria una barbaritat que es plantegés una inversió en la infraestructura devastant territori, quan ja el tenim molt trinxat i ampliant les emissions. Això no pot entrar en l’equació i també ho deia ahir la consellera Jordà”, ha dit l’alcaldessa.

Ada Colau defensa que la reducció de les emissions “no és negociable”. “Estem en emergència climàtica amb unes onades de calor que estem veient aquí, al Canadà i a tot arreu. Són unes senyals d’alarma que, o les escoltem ja o no hi haurà debats que fer”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off