play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Detingut un home per apunyalar-ne un altre a la Bordeta

El ferit ha estat traslladat a l’hospital amb ferides greus però està fora de perill

Imatge d’arxiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns un home per apunyalar-ne un altre al coll a l’avinguda Carrilet, al barri de la Bordeta, al districte. Els agents l’han detingut mentre fugida i està acusat d’homicidi en gran de temptativa. El ferit el van traslladar a l’Hospital Clínic després de ser atès al lloc dels fets pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Les primeres investigacions apunten a que la víctima i l’agressor es coneixien i que l’apunyalament ha estat precedit d’una forta discussió. Segons s’ha sabut més tard, es tracta de dues persones de nacionalitat romanesa membres de la mateixa família. El ferit està fora de perill.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off