play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Donacions de la Fundació La Caixa i de Barcelona Comerç en favor de les persones amb autisme

Acte celebrat al Meeting Point amb aforament molt reduït, degut a les restriccions anti-covid

La Fundació Junts Autisme i la Federació Catalana d’Autisme, entitats dedicades als serveis i polítiques adreçats a persones amb autisme, han rebut donatius per part de la Fundació La Caixa i de la Fundació Barcelona Comerç per valor de 2.000 euros i 4.000 euros respectivament. El lliurament simbòlic dels dos xecs s’ha fet aquest dijous 15 de juliol al Meeting Point en un acte d’aforament molt reduït, degut a les restriccions derivades de la situació sanitària. En nom de la Fundació la Caixa ha intervingut la responsable de l’acció social territorial de Barcelona, Inés Jiménez López; per part de la Fundació Barcelona Comerç hi han participat el seu vicepresident primer, Lluís Llanas, president també de l’eix comercial Creu Coberta, i Alfons Barti, director de la Fundació Barcelona Comerç.

La responsable de comunicació de Junts Autisme, Marta Campo, ha recollit els donatius rebuts per les dues entitats i ha explicat com s’utilitzaran els diners rebuts.

Junts Autisme dedicarà els fons a reforçar el seu programa d’inclusió participativa destinat a adults amb autisme. Els destinataris són joves d’entre 20 i 23 anys, amb moltes necessitats de suport per al llenguatge o en les tasques bàsiques com l’higiene o vestir-se, però tenen capacitat per treballar i el dret de participar en la societat. El programa facilita la inserció laboral d’aquests joves comerços d’Arenys de Mar, localitat on es troba la seu de la Fundació Junts Autisme.

Pel que fa a la Federació Catalana d’Autisme, la donació es destinarà a desenvolupar una plataforma digital especialitzada en l’atenció a persones amb autisme i on es centralitza l’oferta de formació relacionada amb l’autisme.

Les donacions corresponen a l’edició especial 2020 del concurs Barcelona Shopping and Shooting, que vincula cinema i comerç i que l’any passat no va poder tenir el seu format habitual per culpa de la pandèmia.

D’esquerra a dreta: Alfons Barti, Inés Jiménez, Marta Campo i Lluís Llanas | Foto: Ràdio Hostafrancs

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off