play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Isabel Morell es jubila com a gerent de l’eix Creu Coberta

Durant més de dues dècades ha treballat per la dinamització del comerç de proximitat a Hostafrancs, el barri on tres generacions de la seva família hi van tenir botiga

Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

La tècnica gerent de lAssociació de Comerciants Creu Coberta, Isabel Morell, arriba a l’edat de jubilar-se i deixa les seves funcions a l’entitat el dia 26 de juliol. Durant més de dues dècades, Morell s’ha dedicat la dinamització del comerç de proximitat a través de l’eix comercial, primer amb feina voluntària i més tard professionalment.

Les tasques de gestió de l’Associació de Comerciants Creu Coberta les assumeix David Jericó. Albert Torras seguirà encarregat de la comunicació i projectes de l’eix comercial, i Jaime Gaixas, continuarà amb la gestió de l’espai ‘Meeting Point’.

Isabel Morell pertany a una família de llarga tradició al comerç del barri d’Hostafrancs. La seva botiga, una llibreria-papereria, va desaparèixer en aplicació del PERI d’Hostafrancs que va fer possible l’obertura dels carrers Mir Geribert i del tram del carrer Diputació que connecta els carrers de Tarragona i Creu Coberta. En les últimes setmanes, la periodista Sara Barrera va entrevistar Isabel Morell en el podcast de Ràdio Hostafrancs ‘Sararitat’.

ÀUDIO | ENTREVISTA A ISABEL MORELL (per Sara Barrera)

play_circle_filled
pause_circle_filled
Entrevista a Isabel Morell
volume_down
volume_up
volume_off

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off