Test d’antígens gratuïts a la farmàcia per a monitors i infants

A Hostafrancs les proves es fan a la farmàcia Escolà, al número 26 del carrer de Sant Roc

L’entrada de la farmacia Escolà, al carrer de Sant Roc, 26

Una de les 264 farmàcies de Barcelona que ofereixen tests d’antígens gratuïts per a monitors de casals i colònies i per als infants a partir de 10 anys és al barri d’Hostafrancs. La famàcia de Maria Àngels Escolà Marco, ubicada al número 26 del carrer Sant Roc, s’ha adherit al programa TAR (tests antigènics ràpids) que han posat en marxa conjuntament el Departament de Salut i el Departament de Drets Socials de la Generalitat i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya. L’objectiu és que tots els nens i monitors puguin saber si són positius o no de la covid abans de marxar de colònies amb el seu grup. Es tracta, en tot cas, de proves voluntàries.

Per fer aquests tests els menors de 16 anys, han d’anar acompanyats d’un adult a la farmàcia. Aquests cribratges duraran fins al setembre i estan pensats per millorar la detecció dels positius durant les activitats de lleure. Els resultats es coneixen després de 15-20 minuts i queden registrats al portal La Meva Salut. Per fer aquestes proves cal presentar la targeta sanitària i la convocatòria de la Direcció General de Joventut que acredita que s’està inscrit en alguna activitat de lleure.

Per a més informació sobre com es fan aquests tests ràpids destinats a monitors i infants al barri d’Hostafrancs es pot contactar amb la farmàcia Escolà, al telèfon 934232174

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE