▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Estem mentalitzats per assumir canvis en la mobilitat del barri o en la gestió de residus?

Tertúlia amb Mercè Velilla, Pepe Pérez Calvo i Sara Barrera

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
Estem mentalitzats per assumir canvis en la mobilitat del barri o en la gestió de residus?
/
De dalt a baix i d’esquerra a dreta: Mercè Velilla, Dídac Boza, Pepe Pérez Calvo i Sara Barrera
play_circle_filled
pause_circle_filled
Converses del Meeting Point (21-07-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

L’última tertúlia de la temporada a Ràdio Hostafrancs ha servit per parlar de les obres de reforma que han començat als carrers Rector Triadó i Torre d’en Damians, i dels canvis que, de mica en mica, experimenten els barris i la ciutat en general. Fins a quin punt la societat en el seu conjunt és conscient de la necessitat de fer les ciutats més sostenibles. Estem preparats per seguir reduint l’espai públic que fan servir els cotxes o per a la futura ampliació del sistema ‘porta a porta’ per a la recollida de residus. N’hem parlat amb Mercè Velilla, directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs; Pepe Pérez Calvo, conseller portaveu d’ERC al Consell del Districte de Sants-Montjuïc, i amb Sara Barrera, periodista i col·laboradora de Ràdio Hostafrancs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats