play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

▶ JOAN MANUEL PARISI
“Les associacions són una part important de la reactivació econòmica i social”

Entrevista al nou president del Consell d'Associacions de Barcelona

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Les associacions són una part important de la reactivació econòmica i social”
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Entrevista a Joan Manuel Parisi (23-07-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

El Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) l’òrgan on està representada la part més important del teixit d’entitats de la ciutat, ha escollit Joan Manuel Parisi com a nou president. Fins ara Parisi era Administrador del CAB en representació del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. En la seva primera entrevista com a president del Consell, concedida a Ràdio Comerç i a Ràdio Hostafrancs, Parisi assegura que les associacions “son necessàries i una part important del motor per la reactivació econòmica i social de la ciutat de Barcelona”, en la post pandèmia de la Covid-19.

Es mostra convençut que l’associacionisme revifarà tot i que admet que és previsible que hi hagi entitats que desapareguin. Valora positivament l’actitud que ha tingut l’administració vers les associacions, “especialment l’administració municipal”, subratlla. El nou president del CAB afirma que “s’ha d’agrair” que s’hagin mantingut convenis i subvencions i a més a més s’ha “parat el cop” incrementant els serveis socials.

Com a exemple del paper de l’associacionisme en la reactivació, Parisi esmenta les associacions de comerciants. “Sort que en tenim, perquè el sector comercial de base també està quedant trinxat. Si no fos per l’impuls de les associacions de comerciants ens empobririem. No és el mateix que els carrers estiguin sols, tristos i amb poca llum que els carrers amb gent circulant d’un costat cap a l’altre i fent interacció social”, afirma.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off