play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Relleu al capdavant de la Fundació Cultural Hostafrancs

Mercè Velilla deixa la direcció general de l'entitat després de 10 anys i la substituirà Víctor Ranera, fins ara director de l'Escola Joan Pelegrí

Mercè Velilla i Víctor Ranera, de la Fundació Cultural Hostafrancs – Escola Joan Pelegrí.
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

El mes de setembre serà temps de novetats a la Fundació Cultural Hostafrancs i a l’Escola Joan Pelegrí. Mercè Velilla, que ha estat la directora general de la fundació durant els darrers 10 anys, tornarà a fer de mestra de primària a l’Escola Joan Pelegrí, la que va ser la seva vocació i dedicació professional durant els 30 anys anteriors a l’etapa com a màxima responsable executiva de la Fundació. El nou director general serà Víctor Ranera, fins ara director de l’escola. L’altra novetat de l’inici del proper curs serà la inauguració del nou edifici dedicat als cursos de primària, al carrer d’Ermengarda.

El funcionament de la Fundació Cultural Hostafrancs es basa en l’elecció democràtica dels equips directius entre els professionals de l’entitat. La mateixa Mercè Velilla ha avançat aquests canvis a Ràdio Hostafrancs. Ha explicat que, pocs anys abans de jubilar-se, vol tancar la seva trajectòria professional com l’havia iniciada: fent de mestra.

La Fundació Cultural Hostafrancs es va crear l’any 1984, aplegant les tasques del Centre Montserrat Xavier, de l’Ateneu Montserrat i del centre educatiu que tenia el seu origen en l’antiga Escola Tècnica Professional d’Hostafrancs. La Fundació va recollir doncs la trajectòria i tota l’obra educativa iniciada l’any 1904 per uns joves catequistes que van començar creant un centre d’esbarjo per als nens i nenes del barri d’Hostafrancs. Entre els impulsors d’aquella primera activitat hi havia el doctor Joan Pelegrí, que avui dona nom a l’escola gestionada per la Fundació. L’Escola Joan Pelegrí és un centre concertat amb el departament d’Educació, que cobreix tot el cicle formatiu des de primària fins al batxillerat.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off