play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Obres d’ampliació i millora a les escoles del barri durant l’agost

L'Institut Escola Arts es prepara per ocupar l'actual Institut Joan Coromines, l'Escola Francesc Macià millora el pati i la tecnologia i l'Escola Joan Pelegrí estrenarà edifici el mes de setembre al carrer d'Ermengarda

Edifici de l’Institut Joan Coromines

L’aturada lectiva de l’estiu s’aprofita per fer actuacions d’ampliació i millora més de 150 centres educatius de tota la ciutat. En el cas del barri d’Hostafrancs, les millores es fan als centres públics Institut Escola Arts i Escola Francesc Macià i a l’escola concertada Joan Pelegrí.

Obres als centres públics

El Consorci d’Educació de Barcelona està executant una inversió de 408.000 euros en els treballs de transformació de l’edifici de l’institut Joan Coromines, que es continua preparant-se per acollir l’Institut Escola Arts, que actualment ocupa l’edifici del que en el passat va ser l’escola Sant Vicenç de Paül. Està previst que sigui el curs 2022-23 quan l’Institut Escola Arts assumeixi també els alumnes de l’actual Institut Coromines que desapareixerà. Serà llavors quan s’hauran hagut de completar les obres de transformació.

En el cas de l’Escola Francesc Macià, dedicada a l’educació infantil i primària, el consorci públic format per l’Ajuntament i la Generalitat està fent obres de millora en el pati, amb un cost de 215.000 euros i renovació de la infraestructura tecnològica, amb una inversió de 60.000 euros.

Tant les obres de l’Institut Escola Arts com les de l’escola Francesc Macià estan finançades amb gairebé un 70% de pressupost aportat per l’Ajuntament de Barcelona i la resta per la Generalitat.

Obres a l’Escola Joan Pelegrí

Pel que fa a l’escola concertada Joan Pelegrí s’està finalitzant la construcció del nou edifici que suposarà una important ampliació d’espais al centre d’educació infantil i primària ubicat al carrer d’Ermengarda. Amb aquest nou edifici que es podrà utilitzar ja aquest proper mes de setembre en el nou curs, el centre guanya una planta més, disposarà de gimnàs cobert, i aules destinades a plàstica, experimentació, psicomotricitat, nous espais de biblioteca i un pati semi-cobert de més de 350 metres quadrats.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off