play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Ràdio Hostafrancs estrena temporada amb nous programes

'Hostafrancs Matí', nou espai de continguts locals de 9h a 10h de dilluns a divendres. 'Juntas y revueltas', programa sobre les violències masclistes i l'espai infantil 'La Moixiganga', altres novetats de la temporada

Aquest dilluns 30 d’agost Ràdio Hostafrancs estrena temporada amb algunes novetats en la graella de programació. De dilluns a divendres, entre les 9 h i les 10 h, apareix ‘Hostafrancs Matí’, un nou contenidor que integrarà notícies locals, entrevistes, espais de divulgació i música. En la franja de vespre, també hi ha novetats previstes en aquesta temporada. A partir del setembre, els dimarts a les 19.15 h, arribarà ‘Juntas y Revueltas’, un podcast dedicat a abordar totes les formes de violència masclista conduït per Julia Matildelina i impulsat per l’Associació d’Assistència a Dones Agredides Sexualment (AADAS).

Ràdio Hostafrancs incorpora un programa infantil a la seva graella. A partir de dilluns 13 de setembre, cada setmana s’emetrà ‘La Moixiganga, un espai destinat als més petits que s’emetrà cada setmana a les 20.30 h, perquè està pensat per acompanyar els infants en el moment de posar-se al llit. El programa, conduït per Moisès Bruch, té una llarga trajectòria -15 temporades- a Ràdio Sant Quirze, de Sant Quirze del Vallès, i s’emet per una vintena d’emissores locals.

Les Converses del Meeting Point, la tertúlia setmanal de Ràdio Hostafrancs, conduïda per Dídac Boza, torna aquest dijous, 2 de setembre i ho farà abordant com a tema monogràfic els ‘macrobotellons’ que s’han viscut al parc de l’Espanya Industrial en els darrers dies de la Festa Major de Sants. El programa s’emet, en primera difusió els dijous a les 19.15 h, però tindrà diverses reemissions posteriors (el divendres a partir de les 9 h dins de l’espai ‘Hostafrancs Matí’; els dissabtes a les 8 h, i els diumenges a les 21 h.)

Noves entrevistes de Sararitat‘. L’espai conduït per Sara Barrera portarà noves converses amb dones protagonistes de la vida de barri. Els nous programes d’aquesta sèrie s’estrenaran els diumenges a les 18.30h i es reemetran els dimecres a les 19.15 h.

El podcast ‘Homo Sapiens‘ amb el particular anàlisi de l’actualitat a càrrec d’Albert Herrero i Albert Sotillos també arribarà cada diumenge a la tarda a les 18 h, amb redifusió els dimecres a les 19.30 h.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off