play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Aquest cap de setmana torna ‘Obrim carrers’

Dissabte i diumenge, entre les 10 del matí i les 9 del vespre, no hi ha circulació de vehicles a motor per l'eix Creu Coberta-carrer de Sants

 

El carrer de la Creu Coberta, el 17 d’octubre de 2020, en el primer cap de setmana sencer que es va aplicar ‘Obrim Carrers’ | Imatge: betevé

Aquest cap de setmana -4 i 5 de setembre- torna a aplicar-se la mesura ‘Obrim carrers’ i, per tant, durant tot dissabte i tot diumenge no hi haurà circulació de vehicles a motor pels carrers de la Creu Coberta i de Sants. El carrer gran del barri torna a ser un passeig per a vianants cada setmana tal com va establir l’Ajuntament el mes d’octubre de 2020. La represa d’Obrim carrers’ l’ha anunciat el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, a través del seu compte de Twitter. L’eix Creu Coberta-Sants és la via de Barcelona on més èxit ha tingut aquesta mesura que, en paraules del regidor Serra, serveix “per passejar, jugar i recolzar el comerç de proximitat”.

El programa ‘Obrim carrers’ es va iniciar el mes d’octubre de 2020 amb l’objectiu de guanyar nous espais de passeig i d’esbarjo per a la ciutadania i “reforçar i ampliar l’activitat als eixos comercials”. Des de llavors, i durant tots els mesos, fins a finals de juny, els dissabtes i diumenges -entre les 10 del matí i les 9 del vespre- la mesura s’ha aplicat a l’eix Creu Coberta-carrer de Sants, i també al carrer Gran de Gràcia.

La primera experiència d’Obrim carrers’ es van fer el dia 7 de març de 2020, tot just abans de la irrupció de la Covid-19.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off