▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Alarma després dels botellots de l’Espanya Industrial

Primera tertúlia de la temporada amb Conxita Pérez (Consell de Prevenció i Seguretat i AV Hostafrancs), Domènec Sos Vallès (veí del parc), Ariadna Comas (periodista de betevé i veïna de Sants) i Sara Barrera (periodista)

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
Alarma després dels botellots de l'Espanya Industrial
/
D’esquerra a dreta, a l’estudi de Ràdio Hostafrancs, Dídac Boza, Domènec Sos Vallès, Conxita Pérez i Sara Barrera | Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Converses del Meeting Point (01-09-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

El primer programa de les ‘Converses del Meeting Point’ coincidint amb l’arribada del mes de setembre ha tingut com a assumpte monogràfic la preocupació que han generat als barris d’Hostafrancs i de Sants els actes incívics i incidents que es van produir durant les nits de la festa Major de Sants, al marge de les activitats organitzades tant per les comissions de carrers com pels impulsors de la festa major alternativa. Els botellots massius al parc de l’Espanya Industrial, amb milers de joves concentrats per beure alcohol, sense mesures anticovid, han provocat l’alarma del veïnat, de les entitats i del mateix govern muncipal i obliga a una reflexió col·lectiva sobre el fenòmen dels botellots i la manera d’evitar el vandalisme i els comportaments incívics a l’espai públic.

Ariadna Comas, periodista de betevé

En aquesta tertúlia hem comptat amb la participació de Conxita Pérez, vicepresidenta del Consell de Prevenció i Seguretat del Districte de Sants-Montjuïc i membre de la junta de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs; Domènec Sos Vallès, veí d’un dels edificis situats just al costat del parc de l’Espanya Industrial; Ariadna Comas, veïna de Sants i periodista de betevé, i Sara Barrera, veïna d’Hostafrancs i col·laboradora de Ràdio Hostafrancs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats