play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

▶ ALBERT IGLÉSIAS
“Els ingredients que utilitzem a la cuina afecten les nostres emocions”

És mestre pastisser, autor del llibre 'La cuina de les emocions' (Bay Publications) i guitarra en el grup musical 'Senyor dels Llamps'

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Els ingredients que utilitzem a la cuina afecten les nostres emocions”
/
Esther Voltà, il·lustradora, i Albert Iglésias, autor del llibre ‘La cuina de les emocions’
play_circle_filled
pause_circle_filled
ENTREVISTA A ALBERT IGLÉSIAS
volume_down
volume_up
volume_off

El llibre ‘La cuina de les emocions’ (Bay Plublications), escrit per Albert Iglésias, amb il·lustracions d’Esther Voltà, vol ser una guia útil i visual sobre quins aliments potencien determinades emocions positives i quins altres convé evitar. L’Albert és mestre pastisser, assessor gastronòmic i músic, toca la guitarra al grup ‘Senyor dels Llamps’, un grup que va tocar en directe a la Festa Major d’Hostafrancs de l’any 2019. En aquesta entrevista a Ràdio Hostafrancs, Albert Iglesias, defensa la relació entre el que menjem i com ens sentim. La traducció pràctica d’aquesta relació, es pot trobar en el seu llibre.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off