play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Aturat el desnonament d’una dona vulnerable al carrer d’Ermengarda

Una cinquantena de persones, convocades per la PAH, han aconseguit aturar el llançament

Foto: betevé

Una cinquantena de persones convocades per la PAH han aconseguit frenar el desnonament d’una dona al carrer d’Ermengarda, al barri d’Hostafrancs. Segons denuncia l’entitat, tenia un informe de vulnerabilitat. La concentració ha començat a les 10 h del matí i el desallotjament s’ha acabat aturant per manca d’efectius policials. Els Mossos d’Esquadra han marxat abans que arribés la comitiva judicial.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca explica que l’afectada, la Maribel, va signar l’any 2016 un contracte de lloguer social amb el Deutsche Bank, després d’haver lliurat l’habitatge en dació en pagament. Els nous propietaris, l’empresa Placerville Invest, SLU,  es neguen a renovar-li el lloguer, segons la PAH, i aquest dimarts s’enfrontava al desnonament.

La plataforma denuncia que l’ordre de desallotjament ha tirat endavant malgrat que l’afectada té un informe de vulnerabilitat i afirma que “el poder judicial s’ha posat al costat dels especuladors, fet que incompleix la moratòria antidesnonaments del govern de l’Estat”. De fet, aquest desonament estava previst per al mes de març, però es va ajornar per la moratòria.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off