play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

La manifestació del 19-S contra l’ampliació de l’aeroport al carrer de Tarragona es manté

Les entitats convocants fan una crida a la participació malgrat l'anunci del govern espanyol de suspendre la inversió. El regidor Marc Serra dona la “benvinguda” a la protesta

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Les entitats que convoquen la manifestació contra l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-el Prat mantenen la mobilització tot i la decisió del govern espanyol de suspendre la inversió anunciada per tirar endavant el projecte. La protesta es farà diumenge 19 de setembre, a partir de les 12 del migdia, al carrer de Tarragona, entre la plaça d’Espanya i la plaça dels Països Catalans.

La mobilització la convoquen entitats del Prat de Llobregat i del territori, com Ni un Pam de Terra, Zeroport i Sos Baix Llobregat, i també d’ecologistes com Depana, Ecologistes en Acció o la Plataforma per la Qualitat de l’Aire. Maria Garcia, portaveu d’aquesta plataforma, afirma que la convocatòria de la protesta contra l’ampliació de l’aeroport continua “totalment en vigor”.

El regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra, de Barcelona en Comú, formació contrària a l’ampliació que havia anunciat Aena, dona la “benvinguda a” aquesta mobilització que es farà a aquest districte. Ho expressava Marc Serra en declaracions a Ràdio Hostafrancs fa alguns dies, quan s’acabaven de conèixer detalls del projecte d’Aena i abans de l’anunciada suspensió.

Els organitzadors han previst una manifestació al llarg del carrer de Tarragona dividida en tres blocs, que portaran com a lemes “Justícia climàtica i ambiental”; “Vides dignes” i “Defensa del territori”.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off