play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Inici de curs amb l’entorn de l’Institut Escola Arts pacificat i edifici nou a l’escola Joan Pelegrí

Es facilita l'accés segur al centre educatiu del carrer Leiva i s'amplien espais al centre del carrer Ermengarda

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Inici de curs amb l'entorn de l'Institut Escola Arts pacificat i edifici nou a l'escola Joan Pelegrí
/
Nou edifici de l’escola Joan Pelegrí al carrer d’Ermengarda | Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Ja no cal tallar el trànsit al carrer Leiva durant les entrades i sortides d’alumnes a l’Institut Escola Arts. Al tram de carrer on s’ubica l’edifici s’hi han instal·lat aquest estiu pilones, mobiliari urbà i senyalització per donar seguretat i comoditat als alumnes i a les seves famílies. Aquesta és una de les novetats amb les quals comença el curs escolar a Hostafrancs aquest dilluns 13 de setembre. L’altra novetat destacada la protagonitza l’escola concertada Joan Pelegrí que, després d’un any d’obres, guanya espai en el seu centre d’infantil i primària ubicat al carrer d’Ermengarda.

Amb el nou edifici de l’escola Joan Pelegrí, el centre guanya instal·lacions que fins ara no tenia: un gimnàs cobert, una aula d’experimentals, dues aules artístiques i un pati nou, semi-cobert, de més de 350 metres quadrats. També s’han millorat o engrandit espais com les aules de P3, les dues aules de psicomotricitat, aules de 6è i de P4, la cuina el magatzem i el menjador.

L’estrena d’espais coincideix amb el relleu al capdavant de la Fundació Cultural Hostafrancs, entitat que gestiona l’escola Joan Pelegrí. Mercè Velilla deixa la direcció general de la fundació després de 10 anys i agafa el relleu Víctor Ranera, fins ara director de l’escola. Velilla ha explicat a Ràdio Hostafrancs que tota aquesta ampliació d’espais que s’ha fet al centre del carrer d’Ermengarda “no s’ha fet per augmentar el nombre d’alumnes sinó per gaudir de millors instal·lacions”.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off