play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Un cartell de Festa Major molt aplaudit

La Festa Major d'Hostafrancs estarà representada pel dibuix de la jove hostafranquina Marta Grau

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Un cartell de Festa Major molt aplaudit
/
D’squerra a dreta: Neus Munté, Marc Serra, Josep Espín i Marta Grau | Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Marta Grau, una jove hostafranquina antiga estudiant de l’Escola Joan Pelegrí i molt implicada en l’operatiu de la festa major del barri, és l’autora del cartell de la Festa Major d’Hostafrancs d’aquest any. El seu disseny, presidit per dos edificis emblemàtics com són la seu del Districte i l’església de l’Àngel Custodi, ha estat molt ben acollit i aplaudit pel públic -aproximadament un centenar de persones- que omplien l’aforament disponible al Casinet d’Hostafrancs aquest dimarts a la tarda. El cartell té com a protagonistes una dona gran i el seu net, tots dos amb mascareta, però en actitud de gaudir la festa del barri.

La descoberta del cartell i presentació de la Festa Major ha comptat amb la participació de la regidora presidenta del Consell de Districte de Sants-Montjuïc, Neus Munté i del regidor del Districte, Marc Serra. L’acte l’ha conduït el president de la Federació d’Hostafrancs, Josep Espín, que coordina la programació general de la Festa Major. Entre els assistents, el regidor d’ERC Jordi Castellana i diversos representats del teixit associatiu com Joan Manuel Parisi, president del Consell d’Associacions de Barcelona; Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Josep Ortiz, president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs i Mònica Noguera, una de les vicepresidentes de l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

Torna la Festa Major de dos caps de setmana

La festa Major d’Hostafrancs tindrà lloc entre els dies 1 i 10 d’octubre i s’iniciarà amb el pregó que anirà a càrrec de l’expresidenta de l’Orfeó Atlàntida Anna Cuatrecasas. Per segon any consecutiu, degut a les mesures de seguretat per la pandèmia, el Casinet d’Hostafrancs acollirà la major part de les activitats, si bé aquest any també hi haurà altres espais. Així, el tradicional Ball de Rams conduït per l‘Esbart Ciutat Comtal i amb música de la Cobla Ciutat de Barcelona, es farà dins del recinte del Casinet, dissabte 2 d’octubre, a les 12h.

Fira Medieval a Creu Coberta i actuacions al Meeting Point

El carrer de la Creu Coberta acollirà el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre la Fira Medieval organitzada per l’Associació de Comerciants Creu Coberta i també hi ha programades actuacions a l’escenari del Meeting Point. Dissabte 2 d’octubre, a les 20 h, Ràdio Hostafrancs presenta una actuació musical del grup ‘La Risa Bonita’ i diumenge 3 d’octubre, a les 12 del migdia, l’emissora del barri ofereix ‘Radioteatre en directe’, amb la lectura dramatitzada de l’obra ‘Mans quietes‘, de Pitu Español, a càrrec del grup teatral ‘No sabem on anem’.

La vessant solidària de la Festa Major

Un any més la Fundació Canpedró proposa gaudir de la Tapa Solidària. Serà el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, amb actuació en directe de cautautors que s’ubicaran davant del centre de serveis socials ubicat del carrer de Sant Crist, número 13.

Diumenge dia 8, al matí es farà una caminada Solidària amb la Sordceguesa, organitzada per l’entitat APSOCECAT.

Havaneres i Miquel del Roig

La cantada d’havaneres del grup ‘Montjuïc‘, un clàssic de la festa major d’Hostafrancs es farà diumenge 3 d’octubre a les 17.30 h al Casinet. Entre les propostes musicals previstes al Casinet d’Hostafrancs també hi haurà la del cantautor ebrenc Miquel del Roig que actuarà divendres 8 d’octubre, a les 22 h.

Marta Grau, autora del cartell seleccionat per representar la Festa Major d’Hostafrancs | Foto Ràdio Hostafrancs
La presidenta del Consell de Districte de Sants-Montjuïc, Neus Munté, i el regidor del Districte, Marc Serra.
Ballarines de ‘La Companyia’ van aportar música i dansa a la presentació de la Festa Major d’Hostafrancs | Foto: Ràdio Hostafrancs

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off