▶ XAVI MARTÍ
“Quan tornin les sales de música, la sort dels grups dependrà del públic”

Entrevista a un dels impulsors de 'Semifusa TV', un canal de YouTube dedicat als músics emergents

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Quan tornin les sales de música, la sort dels grups dependrà del públic”
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Entrevista a Xavi Martí - Semifusa TV
volume_down
volume_up
volume_off

Semifusa TV és un projecte que va començar a funcionar el mes de setembre de 2019, pocs mesos abans de la pandèmia i el confinament. És un programa que apareix cada setmana a YouTube mogut per la “passió per la música”, segons explica en una entrevista a Ràdio Hostafrancs Xavi Martí, un dels seus impulsors. Martí és responsable del bloc ‘La Música Amanseix les Feres’ i presentador del programa ‘Feres musicals‘ de Ràdio Hostafrancs. Remarca que “la pandèmia ha fet molt de mal” i afirma que “si ja hi havia un barranc entre les bandes consolidades i les bandes emergents, aquest barranc ara s’ha ampliat”. Segons Xavi Martí la manca de sales on tocar és un dels inconvenients més greus. “Quan tornin les sales, la sort dels grups dependrà de que el públic es torni a recordar dels músics”, conclou.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *