play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
L’inici del curs escolar, a debat

Tertúlia amb Carolina López, consellera d'Educació del Districte; Javier Marsà, director de l'Institut Joan Coromines, i Conxita Pérez, de l'Associació de Veïns d'Hostafrancs

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
L'inici del curs escolar, a debat
/
D’esquerra a dreta: Carolina López, Javier Masà i Conxita Pérez | Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Converses del Meeting Point - 15 setembre 2021
volume_down
volume_up
volume_off

Dilluns dia 13 de setembre ha començat el curs escolar amb dues novetats destacades a Hostafrancs. D’una banda, s’ha pacificat l’entorn de l’Institut Escola Arts, al carrer Leiva, on ja no cal tallar el trànsit per facilitar l’entrada i sortida del centre. De l’altra, l’escola concertada Joan Pelegrí, ha ampliat les seves instal·lacions dedicades a educació infantil i primària al carrer d’Ermengarda. Però més enllà d’aquestes novetats puntuals, hem analitzat la situació, les mancances i les necessitats educatives al barri i a l’entorn més proper. En la tertúlia d’aquesta setmana han participat la consellera d’Educació del Districte de Sants-Montjuïc, Carolina López; el director de l‘Institut Joan Corominas, Javier Marsà, i Conxita Pérez, exprofessora d’institut i membre de la junta de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *