La Grossa de Cap d’Any d’Hostafrancs ja és a la venda

Les participacions per al sorteig de Loteries de Catalunya valen 5 euros i es poden adquirir a la Plats Cuinats Hostafrancs (c. Consell de Cent, 17)

Un any més Ràdio Hostafrancs i Plats Cuinats Hostafrancs ofereixen participacions per al sorteig de La Grossa de Cap d’Any del 31 de desembre. Cada butlleta, al preu de 5 euros, inclou quatre números diferents (07386 – 11163 – 12062 – 97821) i això vol dir quatre opcions diferents de guanyar un premi de fins a 20.000 euros. Les participacions es poden adquirir a la botiga de Plats Cuinats Hostafrancs (c. Consell de Cent, 17) en l’horari habitual de venda de l’establiment, de dijous a diumenge entre les 10.30 h i les 15.30 h.

Les participacions han estat elaborades per La Grossa de Campdorà, distribuïdor oficial de Loteries de Catalunya i pioner en la venda electrònica dels bitllets de la loto catalana. La Grossa de Campdorà ha repartit el primer premi de la La Grossa de Cap d’Any dues vegades seguides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats