play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Arriben la tardor, la Festa Major i la Fira Medieval de Creu Coberta

Tertúlia amb Àngels Boix, consellera de Comerç i Promoció Econòmica del Districte; Marta Lorenzo, vicepresidenta de l'eix comercial Creu Coberta, i Oriol Janué, periodista de l'Ona de Sants-Montjuïc

D’esquerra a dreta: Marta Lorenzo, Oriol Janué i Àngels Boix | Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Converses del Meeting Point (23-09-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

Com cada any la tardor arriba amb l’agenda molt farcida a Barcelona i a Hostafrancs. Barcelona celebra la seva Festa Major de la Mercè, la segona en pandèmia, amb preocupació pel risc que suposen les grans aglomeracions. D’aquí a una setmana, arribarà la Festa Major d’Hostafrancs i l’Associació de Comerciants de Creu Coberta omplirà el carrer de parades amb la XV Fira Medieval.

La tertúlia setmanal de Ràdio Hostafrancs compta aquesta setmana amb la participació d`’Àngels Boix, consellera de Comerç i Promoció Econòmica del Districte de Sants-Montjuïc; Marta Lorenzo, vicepresidenta de l’eix comercial Creu Coberta, i Oriol Janué, periodista de l’Ona de Sants-Montjuïc. Amb ells abordem també la polèmica sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-El Prat i l’evolució del mercat de lloguer a Barcelona, on en els darrers mesos han baixat els preus.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *