Plaça d’Espanya, Maria Cristina i parc Joan Miró, nou focus de botellot i soroll de matinada

Uns 15.000 joves s'han concentrat per beure alcohol a la via pública generant molt de soroll fins a les 5 de la matinada

Macrobotellot a la plaça d’Espanya, la matinada del 24 de setembre, diada de la Mercè.

Uns 15.000 joves han protagonitzat una nova concentració massiva amb l’únic objecte de consumir alcohol a la via pública en la matinada d’aquest 24 de setembre, festa de la Mercè. Aquest cop el macrobotellot s’ha fet a la plaça d’Espanya i s’ha estès per l’avinguda de la Reina Maria Cristina i pel parc Joan Miró. El soroll provocat per aquesta gentada s’ha sentit durant bona part de la matinada, ben bé fins a les 5 h, a la zona més propera dels barris d’Hostafrancs la Nova Esquerra de l’Eixample.

La policia hi ha fet acte de presència una estona, però després s’ha retirat discretament. El regidor de la Presidència de l’Ajuntament de Barcelona i tinent d’alcaldia de Cultura, Jordi Martí, ha valorat aquest divendres la primera nit de festa major i ha explicat que “l’actitud i control” de la policia i la Guàrdia Urbana “és de contenció, per garantir que no hi hagi aldarulls ni perill”, i ha lloat “la prudència en les actuacions policials”.

La concentració s’ha produït malgrat la reobertura parcial dels locals d’oci nocturn i el desplegament especial de la Guàrdia Urbana anunciat per l’Ajuntament de Barcelona.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *