▶ DECLARACIONS DE L'ALCALDESSA
Colau: “Això no es pot tornar a repetir”

L'alcaldessa demana a Interior un reforç “preventiu i d'ordre públic” per evitar una altra nit de botelletot massiu i incidents a l'entorn de la plaça d'Espanya

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiohostafrancs.cat/web/wp-content/plugins/seriously-simple-podcasting/php/classes/controllers/class-frontend-controller.php on line 556
ENTREVISTES
ENTREVISTES
Colau: “Això no es pot tornar a repetir”
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Declaracions de l'alcaldessa Ada Colau (25-09-2021
volume_down
volume_up
volume_off

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha visitat aquest matí els entorns de la plaça d’Espanya i els diferents espais on la passada matinada hi ha hagut incidents i destrosses. Colau ha estat també al carrer de la Creu Coberta on ha pogut comprovar l’estat de l’aparador de la sastreria Ros i escoltar dels seus propietaris com van patir vandalisme i saqueig. En una compareixença davant els mitjans a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, l’alcaldessa ha assegurat que la nit de divendres a dissabte s’ha produït un “salt d’escala” en comparació a la nit anterior, perquè s’hi han concentrat unes 40.000 persones a la zona i perquè s’ha arribat a actes de vandalisme i de delinqüència. “Això no es pot tornar a repetir”, afirma Colau i demana al departament d’Interior que aquesta propera nit de dissabte a diumenge hi hagi “reforç preventiu” i que es planifiqui com una actuació “d’ordre públic”.

A preguntes de Ràdio Hostafrancs Ada Colau no ha precisat si aquest reforç ha de consistir en evitar l’accés a la plaça i a les zones del voltant. L’alcaldessa remarca que els responsables tècnics dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana estan treballant en el disseny del dispositiu i que són ells qui ha determinar com ha de ser l’actuació concreta d’aquesta propera nit.

Ada Colau ha explicat que alguns comerciants de la zona han quedat “trasbalsats” i han viscut “amb por” la situació de les últimes hores. S’ha referit al cas de la sastreria Ros, un establiment històric ubicat al número 28 del carrer de la Creu Coberta. Aquest comerç ha estat atacat violentament per un grup d’individus estan els propietaris al seu interior, atès que viuen al mateix edifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats