Nit de descontrol i vandalisme a la plaça d’Espanya i als barris del voltant

Segona matinada de macrobotellot amb concentració de milers de joves amb múltiples molèsties per als veïns d'Hostafrancs i de la Nova Esquerra de l'Eixample

Un nombrós grup de joves s’ha enfrontat a la Guàrdia Urbana a l’avinguda Maria Cristina | Imatge: @ElisendaColell

“Descontrol” ha estat la paraula utilitzada en més d’una ocasió a les xarxes socials per definir el que s’ha viscut durant tota la nit i matinada de divendres a dissabte a la plaça d’Espanya i una àmplia zona dels voltants, des dels pavellons de la Fira de Barcelona, fins a carrers del barri d’Hostafrancs passant pel parc de Joan Miró.

Al llarg de la matinada s’han produït incidents i baralles amb diversos ferits, destrosses importants a l’Avinguda Reina Maria Cristina, incendis provocats d’elements del mobiliari urbà i llançament d’ampolles contra agents de la Guàrdia Urbana. Tant la policia local com els Mossos d’Esquadra han fet actuacions molt discretes que no han servit per contenir les accions vandàliques d’alguns dels concentrats ni per desallotjar la gran quantitat de joves concentrats per beure alcohol.

 

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *