play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Blindatge policial i nit tranquil·la a la plaça d’Espanya i voltants

Les convocatòries de borratxera massiva s'han desplaçat a altres zones de la ciutat com la platja del Bogatell on hi ha hagut incidents i destrosses

Foto: @Sainzdeaja

Després que la nit de divendres a dissabte la plaça d’Espanya va ser el focus d’un macrobotelló amb 40.000 joves que va acabar amb diversos incidents i actes de vandalisme, aquest dissabte a la nit els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desplegat un dispositiu especial que ha mantingut blindat aquest espai. S’han fet tancaments, controls i filtres d’accés a la zona de la plaça d’Espanya i avinguda Maria Cristina.

Els agents han revisat les bosses de les persones que accedeixen a aquesta àrea per veure si porten begudes alcohòliques i això ha fet que molts joves amb intenció de consumir alcohol al carrer hagin buscat altres zones de la ciutat. En les proximitats de la plaça d’Espanya només han quedat alguns grups petits que han acabat instal·lant-se durant unes hores a la part oberta del parc Joan Miró.

Aquesta matinada, les grans concentracions de botellot s’han traslladat a la platja del Bogatell i al passeig de Sant Joan. A la zona del Bogatell la nit ha tornat a ser molt difícil per als equips sanitaris del SEM. Han fet força intervencions per joves ferits per intents de robatori i agressions. També s’ha produït un cas d’assalt i robatori en un local: el restaurant L’Escamarlà.

Foto: @Sainzdeaja

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *