play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

L’avinguda Maria Cristina, tallada pel saló AutoMobile

Fins al dia 10 no es podrà accedir a Montjuïc per l'avinguda però els vianants podran fer-ho per Rius i Taulet i Francesc Ferrer i Guàrdia

El saló AutoMobile Barcelona té lloc del 30 de setembre al 10 d’octubre al recinte firal de Montjuïc. L’avinguda de la Reina Maria Cristina es talla al trànsit des de dimarts 28 de setembre i al pas de vianants, des de dijous 30. Aquesta avinguda i les de Rius i Taulet i Francesc Ferrer i Guàrdia no recuperaran del tot la normalitat fins al 15 d’octubre. Durant el període que duri l’AutoMobile no es podrà accedir a Montjuïc per l’avinguda de la Reina Maria Cristina, però sí hi haurà dos passadissos habilitats a banda i banda de les avingudes de Rius i Taulet i de Francesc Ferrer i Guàrdia per anar de l’una a l’altra (vorera Montjuïc) i per arribar fins a les escales mecàniques i les passarel·les de pujada i baixada de la Font Màgica (voreres Fira).

El veïnat de la Font de la Guatlla pot obtenir al Centre Cívic o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Sants-Montjuïc la targeta acreditativa personalitzada de Fira de Barcelona que li permetrà accedir al recinte per poder passar aquests dies per les avingudes de la Reina Maria Cristina, Rius i Taulet, i Francesc Ferrer i Guàrdia.

Fins al 15 d’octubre, totes les parades d’autobusos urbans i interurbans que hi havia a l’avinguda de la Reina Maria Cristina des del juliol estan desplaçades a l’avinguda del Paral·lel, el carrer de Lleida i els del voltant del Palau d’Esports i els jardins de Fabià Puigserver (davant del Teatre Lliure).

Concretament, les parades d’inici i final de les línies 65, 79 i 165 de TMB són al carrer de Maria Montessori, i la de la línia 46 (aeroport), al carrer de la Guàrdia Urbana. Pel que fa a les línies interurbanes de BaixBus (902, L70, L72, L80, L81, L86 i L87), aquests dies tenen l’inici i final a les diverses parades provisionals instal·lades al carrer de Joaquim Blume, que canvia temporalment el sentit de circulació cap al carrer de Lleida.

Mentre estigui tallada l’avinguda de la Reina Maria Cristina, els autobusos 13, 23 i 150 pujaran i baixaran de Montjuïc pel carrer de Mèxic, amb parades en aquest carrer, a la Gran Via o a la plaça d’Espanya

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *