▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Adolescents estudiants d’ESO i de batxillerat opinen sobre els botellots i els darrers incidents

Tertúlia de joves amb alumnes de l'escola Joan Pelegrí

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
Adolescents estudiants d'ESO i de batxillerat opinen sobre els botellots i els darrers incidents
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Converses del Meeting Point - Tertúlia de joves (28-09-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

Els actes vandàlics que es van produir després de grans concentracions de botellot durant les nits de les passades festes de la Mercè ens han posat davant dels ulls l’evidència de problemes de fons que tenim a Barcelona i a altres ciutats del país: la cronificació d’aquesta onada de reunions massives de joves per beure alcohol, l’acció violenta i vandàlica de grups reduïts que apofiten per fer destrosses i robatoris utilitzant arma blanca en molts casos. Els fets han obert el debat i la polèmica sobre com han actuat i com haurien d’haver actuat les adminsitracions, la Guàrdia Urbana o els Mossos d’Esquadra. També obre el debat (o l’hauria d’obrir) sobre quines son les causes d’origen: la manca d’expectatives de futur per a molts joves, el fracàs de l’educació familiar en amplies capes de la societat, una certa pèrdua de valors col·lectiva de la qual també imbuint una part del jovent. Aquesta setmana, hem fet tertúlia de joves i hem demanat a adolescents estudiants de l’escola Joan Pelegrí que ens expliquin el que pensen sobre tot això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats