▶ MÚSICA EN DIRECTE
Concert de ‘La Risa Bonita’ a la Festa Major d’Hostafrancs

Actuació del grup de 'urban country-reggae', organitzada per Ràdio Hostafrancs

ESPECIALS
ESPECIALS
Concert de 'La Risa Bonita' a la Festa Major d'Hostafrancs
/
Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO COMPLET DEL CONCERT DE ‘LA RISA BONITA’ A LA FESTA MAJOR D’HOSTAFRANCS

play_circle_filled
pause_circle_filled
Concert de La Risa Bonita en directe - Festa Major d'Hostafrancs 2021
volume_down
volume_up
volume_off

El grup ‘La Risa Bonita’, una banda de ‘urban country-reggae’ ha protagonitzat la primera actuació musical de la Festa Major d’Hostafrancs aquest dissabte 2 d’octubre. Més de 120 persones, apurant l’aforament màxim per la pandèmia a l’espai ‘Meeting Point’ (c. Creu Coberta-Diputació) han gaudit de la música festiva d’aquest trio format pels camtants, ElKacha (Marcos Alejandro Fernández Stracquadanio) i Helena Bausells, i per Agustín Santino (guitarra). Ha estat un concert organitzat i retransmès en directe per Ràdio Hostafrancs amb la col·laboració del bloc ‘La música amanseix les feres’, que cada setmana, des de 2018, produeix el programa ‘Feres musicals’ que presenta Xavi Martí.

Foto: Ràdio Hostafrancs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats