Laura Pérez: “RENFE té responsabilitat en la vexació que va patir una dona trans a l’estació de Sants”

La tinenta d'Alcaldia de Feminismes i LGTBI diu a Ràdio Hostafrancs que el que va passar divendres “no només és una agressió física”

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Laura Pérez: “RENFE té responsabilitat en la vexació que va patir una dona trans a l'estació de Sants”
/
Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

La tinenta d’Alcaldia de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, condemna l’atac que va patir una dona trans a l’Estació de Sants divendres passat i considera que més enllà de l’agressió física per part d’un dels vigilants de seguretat, que ha estat acomiadat, s’ha de denunciar el tracte vexatori que es va donar la persona afectada i afirma que “RENFE té una responsabilitat”. Pérez, que en el mandat municipal anterior era la regidora del Districte de Sants-Montjuïc, visitava aquest diumenge 3 d’octubre la Fira Medieval de Creu Coberta i va estar uns minuts, en directe, a l’estudi instal·lat al carrer per Ràdio Hostafrancs.

“Les imatges de vídeo són esgarrifoses. Es constata que, a més de l’agressió física, hi ha un tracte vexatori cap a aquesta persona. Catalunya té la llei 11/2014 contra la LGTBIfòbia i en casos com aquest s’ha d’actuar a l’empara d’aquesta llei. Renfe té una responsabilitat i ja va fer un primer cesament, però no només es l’agressió física”, va dir la regidora.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *