▶ RADIOTEATRE
‘Mans quietes’

L'obra de Piti Español interpretada pel grup teatral 'No sabem on anem'

RADIOTEATRE
RADIOTEATRE
'Mans quietes'
/
Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO | RADIOTEATRE. ‘MANS QUIETES’ (complet)

play_circle_filled
pause_circle_filled
Radioteatre - Mans quietes
volume_down
volume_up
volume_off

Comèdia escrita per Pere Jordi Español i Castells, conegut artísticament com a Piti Español. Versió de radioteatre que es va presentar en viu i cara al públic el 3 d’octubre de 2021, a l’escenari del Meeting Point (c. Diputació/Creu Coberta). La lectura dramatitzada va anar a càrrec del grup teatral ‘No sabem on anem‘ , va ser una de les activitats programades dins de la Festa Major d’Hostafrancs i es va retransmetre en directe a través de Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants-Monjuïc

Piti Español va debutar com a guionista de televisió el 1984 escrivint guions de programes i sèries de televisió per a TVE (Ahí te quiero ver, Tariro, tariro) i per TV3 (Oliana Molls i l’astàlec de bronze, Les tres bessones el 1993, La Lloll el 1995 o Estació d’enllaç el 1996). També ha fet de trapezista, acròbata i pallasso d’un circ a Sud-àfrica durant l’apartheid. També ha fet telefilms i guions de pel·lícules. El guió d’Otros días vendrán (2005) el va fer candidat al Goya al millor guió original.[3] I el guió de The Pelayos, al Gaudí a la millor pel·lícula en llengua no catalana de 2013.

L’obra ‘Mans quietes’ va guanyar el Premi de Teatre Ciutat d’Alzina l’any 2009 i es va estrenar a València en català.

Foto: Ràdio Hostafrancs

Repartiment:

Narrador i efectes especials
Jaume Àlvaro Rico
Manel
Núria
Cortejo
Aurora
Sergi Domènech
Álvaro Rico
John Fisher
Montserrat Ribera
Lourdes Sales
Marta Imbert-Bouchard

 

Direcció: Álvaro Rico

Una producció de Ràdio Hostafrancs i ‘No sabem on anem’ amb la col·laboració de la Fundació Cultural Hostafrancs, Ona de Sants-Montjuïc i l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *