▶ LUIS BENAGULU
‘Groucho y la televisión’, una novel·la sobre el poder a petita escala, l’escala de veïns

Luis Benagulu presenta el seu nou llibre de relats, en clau d'humor

play_circle_filled
pause_circle_filled
Entrevista a Luis Benagulu (04-10-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

Luis Benagulu és escriptor. La seva vida es mou entre Madrid i Barcelona. Ara viu a Madrid però freqüentment ve al seu pis del barri d’Hostafrancs, on ha viscut durant molts anys. Col·laborador de Radio Hostafrancs amb un centenar d’episodis del podcast literari ‘Por las vias del alma’, Benagulu està d’estrena. Acaba de veure la llum la seva nova novel·la ‘Groucho y la televisión’, un llibre de relats on apareixen les petites lluites de poder pròpies d’una comunitat de veïns.

Luis Benagulu és el creador i impulsor de ‘Relatos, la televisión y Groucho, una comunitat de Facebook formada per més de 500 persones lletraferides, amants de la literatura. Amb l’experiència d’onze anys de comunitat digital, Benagulu està convençut que “la literatura també té el seu espai a les xarxes socials”. Ho diu en aquesta entrevista a Ràdio Hostafrancs.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE