El suport als mitjans de comunicació de barri arriba al ple del Districte

El conseller de Ciutadans, David Labrador, defensa una proposta per “proporcionar espais o locals adients” per garantir-ne la continuïtat | Ona de Sants-Montjuïc ha d'abandonar la seva seu històrica del carrer Premià i necessita local

NOTÍCIES
NOTÍCIES
El suport als mitjans de comunicació de barri arriba al ple del Districte
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

El Consell del Districte que es reuneix en sessió plenària aquest dijous debatrà, entre altres qüestions una proposició presentada pel grup de Ciutadans en suport dels mitjans de comunicació locals de
Sants-Montjuïc. El text que defensarà el representant de Ciutadans, David Labrador, insta el Districte a “garantir els recursos humans, econòmics, logístics i, si s’escau, proporcionar els espais o locals adients dins del districte, perquè els mitjans de comunicació de Sants-Montjuïc puguin seguir desenvolupant la seva tasca informativa amb totes les garanties de continuïtat”.

En el rerefons d’aquesta proposició hi ha el problema concret que té ara mateix l’Ona de Sants-Montjuïc, la ràdio més veterana del districte, que a final d’any es veurà obligada a deixar la seva seu històrica, del carrer de Premià.

Prèviament a la sessió plenària d’aquest dijous el govern del Districte i el conseller de Ciutadans han estat negociant sobre el text de la proposició i és probable que finalment la declaració sigui aprovada per unanimitat de les set formacions polítiques que tenen representació al Districte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats