play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Montjuïc rellança la seva oferta cultural el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre

'Viu Montjuïc' és una iniciativa de l'Ajuntament i dels 22 equipaments culturals de la muntanya, amb més de 70 activitats

El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre Montjuïc viurà una iniciativa destinada a potenciar el seu ús cultural i cívic. S’hi faran més de 70 activitats per a tots els públics organitzades pels 22 equipaments culturals de la muntanya. El programa reuneix itineraris guiats i teatralitzats amb jornades de portes obertes i visites als equipaments, així com intervencions participatives o jocs de pistes, concerts, espectacles de dansa i teatre. ‘Viu Montjuïc‘ és una iniciativa col·laborativa, coorganitzada i finançada pels mateixos equipaments, pel Districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament. Part d’aquest programa està finançat amb recursos procedents de l’impost turístic. La majoria d’activitats de ‘Viu Montjuïc’ requereixen inscripció prèvia a través del web barcelona.cat/montjuic.

Els 22 equipaments culturals de Montjuïc busquen acostar la ciutadania al parc. Hi participen l’Anella Olímpica–B:SM, CaixaFòrum, Casa de la Premsa, Castell de Montjuïc, Cementiris de Barcelona, El Graner, Espai Bombers, Fundació Barcelona Olímpica, Fundació Joan Miró, Fundació Mies van der Rohe, Institut Botànic, Institut del Teatre, Jardí Botànic, Jardí Botànic Històric, Mercat de les Flors, Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu Etnològic i de Cultures del Món, Museu Nacional d’Art de Catalunya, MUHBA Refugi 307, el Poble Espanyol, el Teatre Lliure i el Teatro de los Sentidos.

A més dels serveis de bar i restauració que ofereixen els equipaments culturals, durant el cap de setmana de dissabte 16 i diumenge 17 d’octubre hi haurà guinguetes amb terrasses i diverses zones de pícnic. Una de les activitats previstes es diu ‘Menja’t Montjuïc‘, impulsada per una associació de bars i restaurants del Poble-sec que han creat, per a l’ocasió, un còctel vermut especial elaborat amb algunes de les herbes autòctones de la muntanya. El còctel només estarà disponible en alguns locals com Casa Xica, El Carro Gros, El Petit Montjuïc i Palo Cortao.

Amb aquesta primera edició de ‘Viu Montjuïc’ els organitzadors planegen celebrar el festival un cop a l’any, en marc del Pla d’Actuació del Parc de Montjuïc 2019-2029.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *