play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Misteris, assassinats i amor, en mig d’una Barcelona en flames, en el segle XIX

L'escriptor Marcel Fité presenta a Hostafrancs la seva novel·la 'La veritable història del llibreter assassí de Barcelona'

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Misteris, assassinats i amor, en mig d'una Barcelona en flames, en el segle XIX
/
Marçal Fité i Albert Torras | Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

L’escriptor Marcel Fité Algerich, actualment resident al seu poble de Coll de Nargó però que va ser veí del barri d’Hostafrancs, ha presentat el seu llibre ‘La veritable història del llibreter assassí de Barcelona’ en un acte que s’ha fet al Meeting Point de Creu Coberta-Diputació. És una novel·la que conté misteris, assassinats, una història d’amor, una biblioteca de llibres prohibits i uns fets històrics que envolten tot això. El llibre de Fité parteix de l’esclat revolucionari de 1835 a Barcelona.

La presentació, en format de conversa amb l’autor va anar a càrrec de l’escriptor i periodista Albert Torras.’ La veritable història del llibreter assassí de Barcelona’ està editada per Edicions de 1984.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *