FESTA MAJOR D'HOSTAFRANCS
Final de festa amb ‘Els Pets’ i amb la mirada posada en una recuperació plena l’any vinent

S'acaba la Festa Major d'Hostafrancs 2021 amb un balanç positiu pel civisme i pel grau de participació

Mac

Ambient festiu en el concert d’Els Pets durant la Festa Major d’Hostafrancs 2021

El concert d’Els Pets al pati de Casinet, amb el màxim de públic possible segons les limitacions d’aforament ha posat el punt final a una Festa Major d’Hostafrancs 2021 que s’ha caracteritzat pel civisme i per una àmplia participació en les diverses activitats. Hostafrancs ha fet, per segon any consecutiu, un pas endavant en relació a les restriccions causades per la pandèmia de la Covid-19.

Lluís Gavadá durant l’actuació d’Els Pets al pati del Casinet.

L’actuació a Hostafrancs és una de les últimes de la gira que amb la qual Els Pets ha celebrat el 35è aniversari del grup. El públic del Casinet ha pogut gaudir d’una mirada retrospectiva d’aquestes tres dècades i mitja d’èxits que han esdevingut banda sonora diverses generacions.

Els Pets durant l’actuació a la Festa Major d’Hostafrancs.

En els darrers dies previs als concerts de Miquel del Roig (divendres) i Els Pets (dissabte), la situació de la pandèmia havia permès ampliar l’aforament del pati del Casinet. La resposta del públic ha estat positiva tant en aquests concerts com en el conjunt d’activitats de la Festa Major, moltes d’elles concentrades al Casinet, però també en altres espais oberts, com el carrer de la Creu Coberta (Fira Medieval), el Meeting Point o el carrer de Sant Crist, en les tapes solidàries del menjador social Canpedró.

Les més de 40 activitats programades s’han pogut fer en un clima de civisme i han ajudat a treure del barri el mal regust que van deixar els greus incidents i actes de vandalisme que es van produir el darrer cap de setmana de setembre.

No passaran gaire setmanes després de la finalització d’aquesta 162a edició de la Festa Major dque les entitats agrupades a la Federació d’Hostafrancs (FAECH) començaran a imaginar com ha de ser la 163. La Federació treballa amb la idea que la de 2022 sigui una Festa Major d’Hostafrancs amb recuperació plena de la normalitat.

;Miquel del Roig durant l’actuació a la Festa Major d’Hostafrancs 2021
Havaneres amb el grup MontjuÏc, al pati del Casinet d¡Hostafrancs


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE