play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

El veïnat, pendent dels treballs a una coberta al carrer Hostafrancs de Sió per si hi hagués amiant

Segons la plataforma Leiva 37 aquest divendres uns operaris van retirar unes peces sense portar protecció i sense informació prèvia als veïnat

Foto: @SomLeiva37

La plataforma veïnal Leiva 37 ha alertat sobre els treballs de desmuntatge d’una coberta d’uralita a la nau industrial ubicada al número 17 del carrer Hostafrancs de Sió. Els treballs van començar aquest divendres. Els veïns van veure com uns operaris començaven a desmuntar la coberta “sense cap protecció”, segons s’ha explicat des del compte de Twitter de Leiva 37. Aquest col·lectiu ha advertit que el veïnat no ha rebut informació sobre si cal mantenir les finestres tancades amb motiu d’aquests treballs.

“No tenim clar si aquesta uralita té amiant o no, encara que per les zones més negres ho sembla. Vam veure uns operaris retirar unes peces sense portar ni una simple mascareta. Potser són la part de plàstic, però estarem atentes”, ha piulat Leiva 37

Les operacions de retirada d’amiant les han de fer empreses que estiguin inscrites en el RERA (Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant). Aquestes empreses emeten uns certificats i un pla de treball que són obligatoris i que s’han d’aprovar amb la llicència d’obres.

Foto: @SomLeiva37

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *